måndag 14 november 2011

hade inställd datagrejj idag så jag slutade kl 2 :d
gick till mormor och kolla på tv och åt, sen vid halv 4 var jag till stallet och ställde upp hinder oh sånt för maria skulle hjälpa mig att hoppa med honom :)

han var riktigt fin när vi började trava på "klockbommar" ser ungefär ut så här:


jobbade på men ville inte gå så fort utan väldigt sakta så jag va tvungen att rida fram honom hela tiden, red bara med ett spö, utan sporrar nu och det fungerade :)
fick beröm och sånt av maria men jag är fortfarande slarvig med ytterskänkel.. x)
skulle in på 2 hinder som var på mitten av kortsidan eller hur man kan förklar men det gick riktigt bra sålänge bommarna låg på marken men när maria höjde så sprang han rätt in och hoppade skuggan av hindret. Det var ju väldigt mörkt fast vi hade lamporna på men man såg ju bara halva paddocken då.. 

men 1 räcke såg han så började med 30 cm och sedan uppåt, men inte så mycket. Vi jobbade  med vägen och farten framför och efter, gjorde haltar efter hindret och sånt så det gick vääldigt bra! Perfekt kan man säga :)


red lite bommar och dressyr sen när maria gick in och fixade sin häst. 
gick bra och han har blivit mycket stabilare i gångarterna för nu så behöver man inte tänka så mycket på att sitta still och de slutar med att man bara blir sur och spänner sig :)
men efter ridningen så kom Marie, en tjej som har sin häst där. Och tyckte att vi passade jätte bra tillsammans och det syndes mycket att vi hörde ihop. Och att man inte kunde tro att jag bara var 13 år för att vara så duktig... nejj uscha! Jag tycker verkligen inte att jag är duktig på något sätt och att jag bara gör fel hela tiden. Nej usch.. jag klarar ju fan ingenting! Och usch jag har så jäkla dålig balans och nää... JAG SUGER PÅ ALLT JAG GÖR!

Ända gången jag känner mig respekterad och skiter i vad andra tycker är när jag är med amadeus, jag brukar gå osminkad, ofixad hela mig och igår så gick jag runt i min pyamaströjja där!
är så skönt att bara kunna slappna av någon gång.



men ja, vi hoppade ju nästan inget så hinderna står kvar till imorn och då ska vi hoppa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar