tisdag 2 augusti 2011

Dagen

Dagen börjjade med stallet, tjejjerna som hyr stallplats mockade, fixa mat åh vatten och red amadeus så deyt ända jag har gjort är smörja och rida smarre, var rena katastorfen i början och snubbla, ville inte gå i form, bakbenenjobbade inte och hon var helt okoncentrerad, hahha hästen.. men i slutet vart hon huuur fin som helst! Bara att hon rusade i galoppen och bockade hela tin då men sedan fixade det sejj, maria bah;

"Är det hära nya ´favoriten?"

"Näeeeh, inte direkt, nästan! amadeus är fortfarande på topp men ja.. han åker väl snart"

"jaa.. hon är jättefin iallafall!"


Amadeus ska ju ta bilder på hans has i september och se hur han ser ut då, ska iallafall hyra honom och eventuellt köp. Annars åker han han till 2 tjejjer i fagersta och står på en ridskola..

de vill man ju inte :(



Sen åkte ja hem vid 2, först handla lite och sen hem, skulle varm me karro men vart inge, hon ringde precis när jag satte mejj i bilen och skulle åka till mormor och morfars nya stuga dom köpte igår. Nyckeln övelämnas på fredag, då ska jag, albin och mormor och morfar sova där, lörda blir det fira mamma och johan, johan fyller idag, GRATTIS och mamma på torsdag, GRATTIS :)

guud mamma är 34, ska fylla 35 och johan, min morbror ska typ fylla 21 :)

Stugan är jätte fin, lekstuga, gäststuga, bastu, förråd, lagom stor stuga, skitstor tomt och gunga, lära till kiosken och badstranden :)

bilder kommer väl oxå sen, typ på sönda?

aja, orkar nt skriva nå mer nu så byebye! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar