söndag 22 maj 2011

Stallet

Var i stallet idag, mockade 10 boxar, bytte allt vatten, sopa hela stallet, fyllde på vatten till robbans hage, tog in han och fixa lite och allt det tog 3 timmar, gjorde allting helt själv! :)

När Maria kom hem så tog vi in Hecktor och Amadeus, började med att fixa amadeus, va helt slut och hitta knappt hans träns x)

aja, trava åh skritta i paddocken, maria fråga om ja trodde att han skulle kunna åka på sin första tävling på sönda nästa vecka.
Amadeus var såååååååå uttråkad i paddocken och slö så vi tog en galopp på åkern istället, han låtsades såklart va rädd för allt.. plutten :)
när vi hade galopperat i kanske 1 minut så kom vi till en kant vid hagen så då passa han på att först bocka så jag fick en liten flygtur rätt upp, hahah flög kanske 4 dm upp x) tappade stigbyglar åh allt men ja kom till rätt apå 1 sekund, men då var han redan redo för att göra nästa bus, sakta av till trav, hoppa 1 m åt sidan och fatta galopp igen, så jag va kanske en halvmeter på sidan av han xD men ja ramla ju inte av elr så xD hahha bästa ridturen ever! :D
synd att ingen såg bah för alla jävla träd var i vägen :(

stallet imorn dåe åh cykla till Norsa med skolan, usch venne om ja klarat för har varit svimmfördig hela helgen! Darrade igrår kväl och va nära på att svimma för att ja hade sån huvudvärk och va så trött ;(
tur att stallet får mig på nya tag! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar